بسكوت نواعم
المقادير :
كوب زبدة طرية
نصف كوب سكر بودرة منخول
3 صفار بيض صغير
ملعقة صغيرة فانيليا
ملعقة كبيرة لبن
كوب ونصف دقيق
رشة ملح
لتزيين الوجه
سكر عادي
طريقة التحضير:
1- في اناء التحضير انزل الزبدة والسكر واخلطهم بالمضرب الكهربائي لغاية ما يصير القوام كريمي وابيض اقوم بإضافة البيض والفانيليا واخلط المقادير كويس اوي انزل باللبن واقلبهم مع بعض .
2- اقوم بخلط الدقيق مع الملح وانزلهم على 3مرات مع التقليب بالمعلقة ولغاية مكلهم يتجانسو ونزليهم كيس حلواني وابتدي برسم دوائر بلف في صواني عليها ورق زبدة وشكلي برش الوش بحبيبات السكر .
3- نقوم بإدخال الصواني الى الفرن على 170على الشبكة لغاية مالبسكوت يستوي نطلع الى حين يبرد خالص وقدميه ولازم تحفظ في علب بتتقفل كويس جدا جدا .
وبألف هنا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق